Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

«ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ»


Τις τελευταίες δεκαετίες η νεοεποχίτικη παραμυθολογία έχει δώσει πάμπολλες ερμηνείες σε φαινόμενα φυσικά αλλά και παραφυσικά.
Όσον αφορά τα φυσικά φαινόμενα η επιστήμη έχει δώσει εξηγήσεις για τα πάντα σχεδόν, ενώ για τα παραφυσικά οι εξηγήσεις της πάρα-επιστήμης δίνουν και παίρνουν.
Απόψε θα ασχοληθούμε με ένα φαινόμενο που έχει απασχολήσει πολλούς ερευνητές, αυτό των λεγόμενων φωτεινών σφαιρών που διασχίζουν τον νυκτερινό ουρανό και όχι μόνο.


Για πρώτη φορά στη σύγχρονη εποχή αυτές οι φωτεινές σφαίρες έγιναν αντιληπτές από τους πιλότους των συμμαχικών βομβαρδιστικών που επιχειρούσαν σε αποστολές πάνω από τον ουρανό της ναζιστικής Γερμανίας.


Οι Αμερικάνοι πιλότοι έδωσαν το όνομα Foo Fighters σε αυτά τα παράξενα αντικείμενα που σύμφωνα με διάφορες μαρτυρίες πετούσαν ανάμεσα στα συμμαχικά αεροπλάνα ενώ πολλές φορές τα άγγιζαν χωρίς όμως να κάνουν ζημιά με την επαφή, λες και ήταν άϋλα.
Μετά το τέλος του B΄ Παγκοσμίου πολέμου, ο πλανήτης μας μπήκε στην λεγόμενη ατομική εποχή και οι εμφανίσεις των Foo Fighters πύκνωσαν.
Πολλοί έκαναν σενάρια μιλώντας για διαπλανητικά σκάφη και δημιουργήματα ενός ανώτερου πολιτισμού που ήρθαν στη γη με στόχο να παρακολουθήσουν την εξέλιξη του πλανήτη και της ανθρωπότητας.
Άλλοι μιλούσαν για την επιστροφή των αρχαίων θεών και ως και σήμερα περιμένουν την παρέμβασή τους ώστε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα να εξαφανιστούν και να ζήσουμε όλοι σε έναν επίγειο παράδεισο.
Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε πολλά ακόμα σενάρια για τη φύση των μυστηριωδών αυτών σφαιρών, όμως θα αρκεστούμε σε μια μαρτυρία που θα δώσει σε αρκετούς να καταλάβουν τι συμβαίνει.
Πριν κάμποσα χρόνια μια νύχτα του Αυγούστου καθόμασταν στον κήπο του εξοχικού μας και είχαμε μια άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση με έναν φίλο θεολόγο για θέματα πίστης.
Ξαφνικά το βλέμμα μας έπεσε στο απέναντι βουνό στην κορυφή του οποίου ένα φωτεινό αντικείμενο σφαιρικού σχήματος έλαμπε και ήταν ακίνητο.
Ρωτήσαμε τον φίλο θεολόγο αν το βλέπει και αυτός και η απάντηση του ήταν καταφατική.
Ξαφνικά το αντικείμενο ενώ ήταν σε στάση φεύγοντας με τρομακτική ταχύτητα κάλυψε την μισή απόσταση ανάμεσα στο βουνό και στο σπίτι μας, και όταν λέμε απόσταση μιλάμε για τουλάχιστον 20 χιλιόμετρα σε ευθεία τα οποία κάλυψε σε ένα ως δύο δευτερόλεπτα.
Μείναμε έκπληκτοι!!!!!
Ενώ αναρωτιόμασταν τι ήταν αυτό το πράγμα.
Ξαφνικά πάλι με τρομακτική ταχύτητα έφυγε από το σημείο που ήταν και σταμάτησε στη μέση του κήπου μας.
Είχε διάμετρο περίπου ένα μέτρο και αιωρούνταν σε μια απόσταση περίπου δύο μέτρων από το έδαφος ενώ άλλαζε διαρκώς χρώματα βγάζοντας μια λάμψη απόκοσμη.
Μείναμε εμβρόντητοι κυριολεκτικά και δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Δεν φαινόταν να έχει απειλητικές διαθέσεις απέναντί μας αλλά και ούτε κάτι υποδήλωνε πως προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί μας.
Ο γενναίος της παρέας σηκώθηκε λέγοντας, θα το πλησιάσω.
Του είπαμε να μην το κάνει, όμως δεν μας έδωσε σημασία δείχνοντας μια περίεργη σιγουριά που έδειχνε πως ήξερε τι κάνει.
Πλησίασε την σφαίρα με σταθερό βήμα και στάθηκε απέναντί της σε μια απόσταση περίπου τριών μέτρων.
Σήκωσε το δεξί του χέρι και έκανε το σημείο του Σταυρού λέγοντας, εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, επανέλαβε δύο φορές ακόμη.
……η σφαίρα έκανε ένα παφ σαν μπαλόνι που σκάει και χάθηκε…..


«Θα έρ­θῃ καιρὸς που θα φέρῃ γύρες ο δι­ά­βολος με το κολοκύθι του» και «Θαρθεί καιρός που θα βγει ο καταραμένος δαίμονας από το καυκί του» έλεγε ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός.
Και μόνο τα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει όλα αυτά τα χρόνια για τις φωτεινές αυτές σφαίρες ήταν ικανά να οδηγήσουν μυριάδες ανθρώπων σε νεοεποχίτικες αιρετικές ομάδες, οργανώσεις και σέχτες.
Τα συμπεράσματα δικά σας…..

Σύνταξη orthodoxia.online



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου