Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

« ΕΞΕΔΗΜΗΣΕ ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟΝ Ο ΑΙΔΕΣΙΜΟΛΟΓΙΩΤΑΤΟΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΑΡΔΕΛΙΑΝΟΣ »


Το πρωΐ της Δευτέρας, 1ης Ιουλίου 2019, εξεδήμησε προς Κύριον ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Σαρδελιάνος, εφημέριος του Ιερού Ναού Τιμίου Προδρόμου Κερπινής Καλαβρύτων.
Ο μακαριστός π. Γεώργιος διεκρίνετο για την ιεροπρέπεια, το ήθος, την εντιμότητα, την πνευματική προσφορά, το αγωνιστικό φρόνημα και την εργατικότητά του, απολαμβάνοντας δικαίως της εκτιμήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου.
Επρόκειτο για έναν ακούραστο, με ψυχικά χαρίσματα και αποθέματα Ιερέα, το όνομα του οποίου ήταν γνωστό σε όλη την περιφέρεια των Καλαβρύτων και της Αιγιαλείας, τόσο για την καλοσύνη του όσο και για την ποιητική ρήση του λόγου του.
Ο πατήρ Γεώργιος Σαρδελιάνος χειροτονήθηκε Διάκονος στις 17 Μαρτίου 1981 στην Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας και ένα χρόνο αργότερα Πρεσβύτερος, αναλαμβάνοντας εφημέριος του Ιερού Ναού Τιμίου Προδρόμου Κερπινής.
Η Εξόδιος Ακολουθία τελέσθηκε την Τρίτη, 2 Ιουλίου 2019 και ώρα 6.00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Κερπινής, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου. Αιωνία η μνήμη αυτού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου