Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

« ΝΑΥΑΓΙΟ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ-ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ »

                                                                  
Με περίσσια υποκρισία οι Ευρωκαρεκλοκένταυροι έσπευσαν να εκφράσουν την δημόσια λύπη τους για το ναυάγιο με εκατοντάδες νεκρούς πρόσφυγες στα ανοικτά των ακτών της Λιβύης.
Η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Φεντερίκα Μογκερίνι δήλωσε πως:
«Το ναυάγιο ενός πλεούμενου στα ανοιχτά των ακτών της Αλ Χομς, όπου περισσότεροι από 100 άνθρωποι ενδέχεται να έχουν χάσει τη ζωή τους, συνιστά μια φρικτή υπενθύμιση των κινδύνων των οποίων αντιμετωπίζουν εκείνοι που πραγματοποιούν αυτό το επικίνδυνο ταξίδι προς την Ευρώπη». «Κάθε ζωή που χάνεται είναι υπερβολικά πολύ».
Από την άλλη πλευρά ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας Ματέο Σαλβίνι ανακοίνωσε σήμερα ότι δεν θα επιτρέψει σε ένα σκάφος της ιταλικής ακτοφυλακής, το Gregoretti, να αποβιβάσει τους μετανάστες που διέσωσε στη Μεσόγειο, απαιτώντας για άλλη μια φορά να συμφωνήσουν πρώτα οι ευρωπαϊκές χώρες για το πώς θα κατανεμηθούν οι άνθρωποι αυτοί.
«Δεν θα δώσω καμία έγκριση να αποβιβαστούν μέχρι να δεσμευτεί η Ευρώπη να παραλάβει όλους τους μετανάστες που επιβαίνουν στο σκάφος», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο ηγέτης της Λέγκα και αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης.
Τη Δευτέρα, ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν ανακοίνωσε ότι υπάρχει μια συμφωνία μεταξύ 14 χωρών ώστε να τεθεί σε εφαρμογή ένας «μηχανισμός αλληλεγγύης» για να κατανέμονται οι μετανάστες που διασώζονται στη Μεσόγειο. Προκάλεσε όμως την οργή του Σαλβίνι, όταν διευκρίνισε ότι θα πρέπει οι άνθρωποι αυτοί να αποβιβάζονται πρώτα στην Ιταλία.
Και καθώς οι Ευρωκαρεκλοκένταυροι διαφωνούν για τον τρόπο αντιμετώπισης του προσφυγικού και μεταναστευτικού προβλήματος οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι πληρώνουν το μάρμαρο.
Ποιος όμως ωφελείται από αυτήν την κατάσταση;
Η απάντηση βρίσκεται σε μια άλλη ερώτηση η οποία δεν είναι άλλη από το “Γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι διακινδυνεύουν τη ζωή τους για να έλθουν στην Ευρώπη;”.
Η απάντηση υπάρχει ήδη μέσα σε κάθε Ελληνική οικογένεια που κάποιο μέλος της πήρε το δρόμο της μετανάστευσης. Μα φυσικά για να προσπαθήσει να διασφαλίσει ένα καλύτερο αύριο για την οικογένεια του.
Μάλιστα αν τα παιδιά μας έφυγαν στο εξωτερικό για να βρουν μια καλύτερη δουλειά, φανταστείτε την πίεση που δέχονται αυτοί οι πληθυσμοί που φεύγουν όχι για μια καλύτερη δουλειά από τα μέρη τους αλλά διότι κυριολεκτικά αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης λόγω πείνας και πολέμων.
Και ποιος φταίει για όλα αυτά;
Μήπως ο Σόρρος;
Μήπως τα Νεφελίμ;
Μήπως οι Σιωνιστές;
Μήπως οι Ιλουμινάτοι; 
Μάλλον θα πρέπει για άλλη μια φορά να κοιτάξουμε πρώτα στον καθρέπτη και μετά πίσω από την κουρτίνα.
Οι χώρες του Τρίτου Κόσμου κυριολεκτικά έχουν ξεζουμιστεί από τις Ευρωπαϊκές πολυεθνικές εταιρείες που εμπορεύονται έναντι πινακίου φακής τον φυσικό τους πλούτο εδώ και αιώνες.
Εάν τους δίναμε ένα δίκαιο μερίδιο από την περιουσία τους που ο Δυτικός κόσμος κλέβει ώστε να εξασφαλίσει την φθηνή σε κόστος ευημερία στα μέλη του και τα υπερκέρδη στις πολυεθνικές του δεν θα υπήρχε ούτε ένας πρόσφυγας.
Φυσικά υπάρχει και η κλιματική αλλαγή που χτύπησε αλύπητα αυτές τις χώρες και μείωσε κάθετα την αγροτική παραγωγή τους. Μια αλλαγή που πάλι δημιούργησε ο Δυτικός πολιτισμός προς όφελος της επίπλαστης ευημερίας του και εις βάρος των σύγχρονων αυτών σκλάβων.
Και ενώ αυτά συμβαίνουν την ώρα που μιλάμε οι Ευρωκαρεκλοκένταυροι έχουν στήσει το γνωστό θέατρο της δημόσιας αντιπαράθεσης ενώ όπως πάντα το μάρμαρο το πληρώνουν οι Ευρωπαίοι πολίτες και όχι οι ολιγάρχες που δημιούργησαν, αποκομίζουν και θα αποκομίζουν για πολύ καιρό ακόμη υπερκέρδη από την εκμετάλλευση του πλούτου του Τρίτου Κόσμου.
Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές

Σύνταξη orthodoxia.online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου