Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

« ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ »

Η είδηση που ακολουθεί για τη Βρετανία είναι εξίσου συγκλονιστική:
Η δεκαετία που πέρασε, «είδε μία συγκλονιστικά μεγάλη αύξηση των πιστών του Σατανά. Κατά τη συλλογή στοιχείων που αφορούν τη θρησκεία στη Βρετανία, όπως αναφέρει η “Telegraph”, μεταξύ των πιο εκπληκτικών ευρημάτων της απογραφής του 2021 ήταν η ραγδαία άνοδος του σατανισμού. O αριθμός των ατόμων στην Αγγλία και την Ουαλία που αυτοπροσδιορίζονται ως σατανιστές σημείωσε αύξηση 167% μεταξύ 2011 και 2021. Oι ερευνητές της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας (ONS) διαπίστωσαν ότι μέσα σε αυτή τη δεκαετή περίοδο, ο αριθμός των σατανιστών αυξήθηκε από 1.893 σε 5.054».
Tο δημοσίευμα συνεχίζει με την πληροφορία ότι γονείς στην Αγγλία βαπτίζουν τα παιδιά τους δίνοντάς τους το όνομα «Lucifer» (=Εωσφόρος). Το 2020 δεκαπέντε παιδιά που γεννήθηκαν, πήραν αυτό το όνομα, ενώ το 2021 ο αριθμός τους διπλασιάσθηκε.
«Η απογραφή του 2021 αποκάλυψε επίσης αύξηση του αριθμού των παγανιστών από 56.620 σε 73.733, καθώς και αύξηση του αριθμού των ανιμιστών, οι οποίοι πιστεύουν ότι όλα τα φυσικά πράγματα έχουν ψυχή» («news247.gr» 1-12-2022).
Αυτός είναι ο απολογισμός για τη χώρα αυτή, που εδώ και δεκαετίες ακολουθεί σαφές πρόγραμμα αποχριστιανοποιήσεως της νεολαίας με την παρεχόμενη παιδεία. Μια χώρα όπου ο αμοραλισμός και η αδιαφορία για την ηθική συγκρότηση της κοινωνίας έχει καταστεί το επικρατούν στοιχείο της. Τώρα λοιπόν δρέπει τους καρπούς αυτής της τακτικής της, που αποτελεί βόμβα για τα θεμέλια της κοινωνίας και οδηγεί σε πλήρη διάλυση όλων των θεσμών και δομών της.
Αλλά και στη χώρα μας μήπως παρόμοια ανησυχητικά δεδομένα δεν κάνουν την εμφάνισή τους; Τα σύγχρονα μουσικά ρεύματα που εξυμνούν τον διάβολο, τα σατανιστικά μηνύματα μέσα από ηλεκτρονικά παιχνίδια του διαδικτύου, ακόμα και από παιδικές εκπομπές της τηλεοράσεως και κινούμενα σχέδια για μικρά παιδιά, δεν βρίσκονται σε αλματώδη ανάπτυξη; Ακόμα και ενεργειακό ποτό με το όνομα “Hell” (=Κόλαση) και τη μορφή του σατανά στη συσκευασία κυκλοφορεί μεταξύ των παιδιών. Αυτά, σε συνάρτηση με την έλλειψη στιβαρής χριστιανικής παιδείας στα σχολεία, οδηγούν τη νεολαία της πατρίδας μας σε καταστροφή.
Aς συνέλθουμε πριν είναι αργά· προτού τα παιδιά μας παραδοθούν στα φριχτά νύχια του διαβόλου, ο οποίος, κατά το αψευδές στόμα του Σωτήρος, «ανθρωποκτόνος ην απ αρχής» (Iω. η΄ 44) και το μόνο που επιθυμεί είναι η ψυχική, αλλά και φυσική ακόμη εξόντωση του ανθρώπου.

(Ορθόδοξο Χριστιανικό Περιοδικό «Ο Σωτήρ», Τεύχος 2278, 1 Ιανουαρίου 2023)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου