Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

« ΣΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ »

Οι δαίμονες μετά την πτώση τους, συνηθίζουν και τους αρέσει πάρα πολύ, να βρίσκονται κυρίως στο υγρό στοιχείο και στη θάλασσα, γιατί η θάλασσα είναι ο αντίπους του ουρανού.

Βρίσκονται σε όλο το υγρό στοιχείο, ακόμα και στα υπόγεια ύδατα.

Όταν συγκεντρωθούν σε κάποιες θάλασσες, ασκούν εκεί υψηλές ηλεκτρομαγνητικές ιδιότητες, όπως συμβαίνει για παράδειγμα στο τρίγωνο των Βερμούδων, με αποτέλεσμα όποια καράβια πλησιάσουν την περιοχή εκείνη, να εξαφανίζονται! Πολλοί που πλησίασαν τέτοιες περιοχές, δεν πρόλαβαν να ειδοποιήσουν για τον κίνδυνο που διατρέχουν, αφού όλα τα μηχανήματα μετρήσεως και ραντάρ που διέθεταν, ατόνησαν και καταστράφηκαν αυτομάτως, με αποτέλεσμα να βυθιστούν και να πνιγούν!

Με αυτόν τον τρόπο, πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν πνιγεί με δαιμονική συνέργεια σε όλο τον κόσμο. Γι’ αυτό και λένε οι Πατέρες της Εκκλησίας, ότι όταν ταξιδεύουμε στην θάλασσα, να κάνουμε τον σταυρό μας και με πολύ πίστη να προσευχόμαστε.

Ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος όταν πήγε στην Πάτμο εξόριστος, εκεί βρήκε κάποια ιαματικά λουτρά, τα λεγόμενα χαμάμ.

Το ύψος του νερού, στα λουτρά αυτά ήταν μηδαμινό 10 με 20 εκατοστά, αλλά επειδή στα νερά αυτά οι άνθρωποι έφτιαχναν μεταξύ τους πολλές ασέλγειες και σαρκικές διαστροφές, τα δαιμόνια παίρνανε εξουσία και στη συνέχεια πιάνανε τους ανθρώπους από το σβέρκο, τους βουτούσαν σε μια στάλα νερό και τους πνίγανε!

Μια μέρα πνίγηκε και ο γιος της ιδιοκτήτριας, που ανήκαν τα χαμάμ. Η μάνα έπεσε σε πένθος και ο Άγιος Ιωάννης ανέστησε το παιδί της και της είπε το λόγο, που συμβαίνουν εκείνοι οι πνιγμοί. Ο Άγιος Ιωάννης προσευχήθηκε και εξόρισε τα δαιμόνια από εκείνη την περιοχή, τα οποία πήγαν σε έρημους τόπους.

 

Γέροντας Εφραίμ της Σκήτης του Αγίου Ανδρέα Αγίου Όρους

apantaortodoxias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου