Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

« ΒΙΤΡΙΟΛΙ & ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ: ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ ΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΔΡΟΜΟΥ ΕΡΜΗ »


Η υπόθεση με το βιτριόλι διεκδικεί τα σκήπτρα της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες. Πολλοί από μας κοιτάζοντας τα δελτία ειδήσεων και τα τελευταία νέα στο διαδίκτυο βλέπουμε πως η επίθεση που φέρεται να έκανε η 35χρονη στην άτυχη Ιωάννα βρίσκεται στα πρωτοσέλιδα όπου κι αν κοιτάξουμε.
Η υπόθεση με το βιτριόλι από την αρχή συγκλόνισε την κοινή γνώμη η οποία διερωτήθηκε ποιος μπορεί να έκανε μία πράξη τόσο απάνθρωπη και τόσο βίαια.
Οι αποκαλύψεις για το σχεδιασμό και την εκτέλεση της αποτρόπαιας επίθεσης στην Ιωάννα, άφησαν τους θεατές άφωνους και με απορία για το ποιος διεστραμμένος νους θα μπορούσε να συλλάβει και να εκτελέσει αυτή την επίθεση.
Σύμφωνα με αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, όπως αναφέρει το ethnos.gr, σε μάγισσες και χαρτορίχτρες φαίνεται να είχε απευθυνθεί η 35χρονη φερόμενη ως δράστις της επίθεσης με βιτριόλι, προκειμένου να ερμηνεύει τα «σημάδια» στη σχέση της με τον 40χρονο φίλο της.
Επίσης κάποιες νέες ιδιόχειρες σημειώσεις της 35χρονης, που κατηγορείται για την επίθεση με το βιτριόλι, δείχνουν πως η κατηγορούμενη είχε καταγράψει τα όσα τη συμβούλευαν οι καφετζούδες και χαρτορίχτρες.
Από τις τελευταίες αποκαλύψεις μπορεί κάποιος να καταλάβει το μέγεθος της υποκρισίας που υπάρχει στην Ελληνική κοινωνία.
Από τη μία κάποιοι προοδευτικοί, λογικοί και σύγχρονοι διαμορφωτές της κοινής γνώμης, προσπαθούν νυχθημερόν να πείσουν μέσα από άρθρα, ραδιόφωνα και τηλεοράσεις για τη δεισιδαιμονία η οποία ταλανίζει την Ορθόδοξη Εκκλησία και τους πιστούς, αλλά από την άλλη κανείς από αυτούς δεν μιλά για τον βομβαρδισμό της δεισιδαιμονίας τον οποίο η Ελληνική κοινωνία υφίσταται κάθε μέρα από το πρωΐ κιόλας.
Λίγα είναι τα κανάλια τα οποία στην πρωϊνή ζώνη δεν φιλοξενούν εκπομπές οι οποίες κάνουν αναφορά στα ζώδια της ημέρας.
Λίγες είναι οι εφημερίδες οι οποίες δεν διαθέτουν στήλη με το ωροσκόπιο της ημέρας.
Ελάχιστες είναι οι ενημερωτικές ιστοσελίδες οι οποίες δεν έχουν ενημέρωση για τα ζώδια της ημέρας.
Μία ολόκληρη χώρα άγεται και φέρεται ανάλογα με τα κέφια του ανάδρομου Ερμή.
Εκατομμύρια Έλληνες προσαρμόζουν στο ωροσκόπιο της ημέρας τη συμπεριφορά τους σε επαγγελματικά, οικονομικά και ερωτικά θέματα.
Κάποιοι θα έλεγαν πως υπερβάλλουμε, όμως εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται πως αυτά που λέμε ευσταθούν διότι κανένα εμπόρευμα δεν παραμένει στη βιτρίνα εάν δεν υπάρχει αγοραστής και το εμπόρευμα της μελλοντολογίας, σε όποια μορφή και αν αυτό πλασάρεται (ωροσκόπιο- καφεμαντεία-χαρτομαντεία-ταρώ-μέντιουμ κτλ), είναι ένα εμπόρευμα το οποίο εξασφαλίζει παχουλά κέρδη σε αυτούς που το εκμεταλλεύονται χιλιάδες χρόνια τώρα.
Σίγουρα η Ορθόδοξη Εκκλησία, η οποία όσο προχωράνε τα χρόνια ξεφεύγει από την ασφαλή και πεπατημένη οδό των Αγίων Πατέρων, έχει δώσει πάμπολλα δικαιώματα στους εχθρούς της ώστε να τη σχολιάζουν με αρνητικό τρόπο. Προκαλεί όμως εντύπωση γιατί οι δικαιοκρίτες των κοινωνικών πεπραγμένων της Ελληνικής πραγματικότητας σχολιάζουν αρνητικά, συστηματικά και αποκλειστικά μόνο την Ορθόδοξη Εκκλησία.
Χιλιάδες οικογένειες έχουν καταστραφεί από επιτήδειους μελλοντολόγους και μάγους, οι οποίοι έχουν αποδειχθεί ειδικοί στο εμπόριο ελπίδας, γι’ αυτούς όμως κριτική δεν υπάρχει αλλά σιωπή. Σιωπή ύποπτη και επικίνδυνη.
Είναι καιρός πλέον ως λαός να μάθουμε πώς το παρελθόν διδάσκει και το παρόν καθορίζει το αύριο.
Ας φροντίσουμε από σήμερα να μάθουμε από τα λάθη του παρελθόντος αλλάζοντας τις σημερινές πράξεις ώστε το μέλλον να είναι καλύτερο από το χθες.
Ας μάθουμε να έχουμε εμπιστοσύνη όχι στο εγώ μας αλλά στο Θέλημα του Θεού.
Ας μάθουμε πως γρήγορος δρόμος για την ευτυχία δεν υπάρχει και όπου ο διάβολος παρουσιάζει μονοπάτια που κόβουν δρόμο, τελικά τα μονοπάτια αυτά καταλήγουν σε αδιέξοδα και σε γκρεμούς.

orthodoxia.online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου