Τρίτη 7 Ιουλίου 2026

« 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, 40 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ »

Μία συναυλία ξεχωριστών συμβολισμών, βγαλμένη από την συνθετική «παλέτα» κορυφαίων δημιουργών, όπως οι  W.A. Mozart, F. Chopin, D. Shostakovich, Georges Bizet, G. Gerschwin και Queen, απόλαυσαν το βράδυ της Δευτέρας 6 Ιουλίου 2026 οι φίλοι της κλασσικής μουσικής και όχι μόνο, που βρέθηκαν στο χώρο των Παλαιών Δημοτικών Σφαγείων.
Η συναυλία ήταν ενταγμένη στις εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας και αφιερωμένη στη συμπλήρωση 40 χρόνων ζωής του Δημοτικού Ωδείου Πατρών «Μίκης Θεοδωράκης».
Σε αυτή πήραν μέρος, η Ορχήστρα και η Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Πατρών και το Σύνολο Κρουστών «Κρούσις». Τη διεύθυνση της ορχήστρας είχε ο Ιωάννης Μαυρίδης.
Σολίστ της βραδιάς ήταν οι: Ιβόνα Γκλίνκα, Αγάπη Παπαμήτσου, Αναστασία Βελισσαρίου και ο Αναστάσιος Πάππας.
Τη διδασκαλία  της Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου «υπέγραψε» η  Λίνα  Γερονίκου  και του  Συνόλου Κρουστών “Kρούσις”, ο  Μαξίμ  Μανκόβσκι.



 
 
 

www.patrasculture.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου