Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

« ΛΕΣΒΟΣ: ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ 33 ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΞΑΝΑ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΗ! »


Συνολικά 33 άτομα προσήγαγε η αστυνομία της Λέσβου νωρίς το πρωΐ της Κυριακής, 3 Μαρτίου 2019, στην Απελή. Ομάδα ντόπιων είχε πάει στο σημείο ώστε να στήσει νέο σταυρό στη θέση Απελή στα Τσαμάκια, εκεί όπου άγνωστοι...βάνδαλοι είχαν καταστρέψει τον παλιό.
Αρχικά οι άνδρες της Αστυνομίας που πήγαν στο σημείο του συμβάντος προχώρησαν στη σύλληψη δύο ατόμων, όμως οι υπόλοιποι που βρίσκονταν εκεί, θέλησαν να προσαχθούν όλοι μαζί, μη εκθέτοντας τους δύο συμπολίτες τους.
Συνολικά 33 άτομα κρατούνται από το πρωΐ της Κυριακής,  στην αίθουσα συσκέψεων της Αστυνομίας. Οι παραπάνω συνελήφθησαν αφού τοποθέτησαν το μεγάλο μεταλλικό σταυρό, που ας σημειωθεί ότι κατασκευάσθηκε και μεταφέρθηκε από τη Χίο μαζί με μια μεγάλη τσιμεντένια βάση με τη χρήση γερανού.
Πρόκειται για τη γνωστή από το καλοκαίρι υπόθεση της τοποθέτησης ενός σταυρού στη συγκεκριμένη ακτή, γεγονός που είχε χρησιμοποιηθεί από συγκεκριμένους κύκλους και προβλημάτισε αλλά και δίχασε μεγάλα τμήματα της τοπικής κοινωνίας.
Όπως έγινε γνωστό σε βάρος των 33 σχηματίζονται δικογραφίες. Το γεγονός έχει λάβει διαστάσεις ιδιαίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού οι συλληφθέντες με τα κινητά τους τηλέφωνα μέσα από τη Αστυνομία μεταδίδουν φωτογραφίες τόσο από το γεγονός όσο και από το χώρο όπου κρατούνται.

karfotiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου