Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

« Η ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΣΙΩΝ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ... »

 

Η εξέλιξη είναι αναμφίβολα αρνητική. Το ιερό μυστήριο του γάμου, διά νόμου πλέον, γίνεται απόπειρα να απεμπλουτιστεί από το νόημά του, με απόφαση της πλειοψηφίας της Βουλής. Οι «εκλεκτοί» του λαού στρέφονται εναντίον του, ψηφίζοντας υπέρ της αναγνώρισης του «γάμου» των ομοφυλοφίλων! 
Η βεβήλωση των ιερών και των οσίων φέρει τη σφραγίδα της κυβέρνησης και η εκστρατεία υπονόμευσης των πυλώνων πάνω στους οποίους στηρίζεται η ελληνική κοινωνία πραγματοποιείται από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και από όλους όσοι τον στηρίζουν στην αντεθνική, αντικοινωνική και αντιχριστιανική εκστρατεία του. 
Φυσικά, το αξιακό και πνευματικό ζήτημα, όπως τουλάχιστον το αντιμετωπίζει η ελληνορθόδοξη παράδοσή μας, δεν απασχολεί τον πρωθυπουργό και τους χειροκροτητές του. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα συγχαρητήρια που δέχονται από τους ξένους – και ειδικά από εκείνους που βρίσκονται στην πρωτοπορία της επιβολής της νεοταξικής «ιδεολογίας». Τα συγχαρητήρια από αυτή την πλευρά είναι πολλά και ανάλογα με το μέγεθος της ύβρεως που διεπράχθη. 
Οι εκλογείς, οι οποίοι παρασύρθηκαν από τις υπέρ πίστεως και πατρίδος εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη και όσων στελέχωναν τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ., αισθάνονται προδομένοι. Είχαν την εντύπωση ότι με την κομματική επιλογή τους θωράκιζαν το έθνος από την επίθεση που δεχόταν από τους αριστεριστές του άθεου ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ψήφισε την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών. 
Και το πέρασμα βραχέος χρονικού διαστήματος απέδειξε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης όχι μόνο συνέχισε το έργο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το έφτασε σε σημεία νεοταξικής ολοκλήρωσης που ουδείς θα μπορούσε να φανταστεί.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όσοι τον στηρίζουν μέσα σε πέντε χρόνια «κατόρθωσαν» να κλείσουν ιερούς ναούς και να απαγορεύσουν τη θεία μετάληψη, την περιφορά του Επιταφίου και να… μεταθέσουν την ώρα της Ανάστασης του Κυρίου με το πρόσχημα του κορονοϊού, να διώξουν τους ιερείς που έπρατταν το καθήκον τους, να χλευάσουν το μυστήριο του γάμου και να επιτρέψουν την υιοθεσία σε ζευγάρια ομοφυλοφίλων, αλλά και το δουλεμπόριο -από την πίσω πόρτα- μέσω της αναγνώρισης των παιδιών των ομοφυλόφιλων ζευγαριών που προέρχονται από «παρένθετες» μητέρες.
Τα δείγματα γραφής έχουν δοθεί και δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες. Όσοι στηρίζουν την κυβέρνηση γνωρίζουν τι πράττουν. 

dimokratia 16|02|2024

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου