Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

« ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ NOVARTIS »


Μία ημέρα μετά το μεγαλειώδες Συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος της Αθήνας, της 4ης Φεβρουαρίου 2018, η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για μία ακόμη φορά έδειξε τον πραγματικό της εαυτό.
Έβγαλε στην επιφάνεια, μάλιστα μετά από δεκατέσσερις μήνες, το σκάνδαλο NOVARTIS, προκειμένου να αποπροσανατολίσει τον Ελληνικό λαό από το Μακεδονικό ζήτημα! Λες και δεν ξέρουμε ότι κάποιοι τα «παίρνουν»…Αμαύρωσαν με τον πονηρό αυτό τρόπο, την μεγαλειώδη αυτή Πατριωτική συγκέντρωση των Ελλήνων!
Νομίζει η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ότι η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού τρώει κουτόχορτο και δεν καταλαβαίνει τη γελοία προπαγάνδα τους!!!

 

Έλληνες και φιλέλληνες, πρέπει να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο και να αντιληφθούμε τις προδοτικές κινήσεις των διοικούντων της ταλαίπωρης πατρίδας μας. Δεν πρέπει να περάσει η προδοτική συμφωνία της Ελληνικής κυβέρνησης με την κυβέρνηση των Σκοπίων, γιατί δεν είναι σύμφωνη με την Ιστορική αλήθεια!
Θα αναγκάσουν τους Έλληνες που αγαπούν ακόμη την πατρίδα τους να αντιδράσουν σθεναρά και ειδικά όταν θα πάνε να ψηφίσουν την προδοτική αυτή συμφωνία μέσα στην Βουλή των Ελλήνων!
Ο κύριος Σάββας Καλεντερίδης, Στρατιωτικός Αναλυτής και Συγγραφέας, στη σημερινή εκπομπή του κυρίου Αντώνη Μυλωνάκη «Εκρηκτικό Δελτίο», είπε ότι εκείνη την ημέρα που θα πάνε κάποια τέτοια συμφωνία στην Βουλή των Ελλήνων προς ψήφιση, θα γίνει και πάλι Συλλαλητήριο. Αυτή τη φορά όμως δεν εγγυάται, ότι θα είναι ειρηνικό! Γι’ αυτό ας προσέχουν κάποιοι…
Την Μακεδονία μας δεν θα την πουλήσουν κάποιοι Εθνομηδενιστές σε ένα κρατίδιο, που είναι ένα συνονθύλευμα διαφόρων Εθνοτήτων!
Αφήστε κάποιοι «έξυπνοι» την καραμέλα ότι οι Πατριώτες είναι ακροδεξιοί, φασίστες, ρατσιστές και…όχλος. Να το ξέρετε, θα αγωνισθούμε μέχρι τέλους!!! Η Μακεδονία είναι μόνο Ελληνική!
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ! Καλή λευτεριά στην πατρίδα μας!
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
π. Βασίλειος Γιαννακόπουλος.
    
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου