Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

« ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ, ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ “ΠΟΛΥΕΔΡΟ” ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, 12.01.2016 »


Χθες, στις 12 Ιανουαρίου και ώρα 6.45 μ.μ., συναντηθήκαμε και πάλι τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης Λογοτεχνίας, στο βιβλιοπωλείο «Πολύεδρο», στην Πάτρα. Συζητήσαμε για το βιβλίο του Böll Heinrich «Ομαδικό πορτρέτο με μία κυρία», από τις εκδόσεις «Πόλις». Οι απόψεις των μελών της Λέσχης, που ακούσθηκαν ήσαν ενδιαφέρουσες. Το βιβλίο προβλημάτισε τα μέλη της Λέσχης και συζητήθηκε αρκετά.
Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 23 Φεβρουαρίου 2016, στον φιλόξενο χώρο του «Πολύεδρου», όπου θα συζητηθεί το βιβλίο του Michel Houellebecq «Υποταγή», από τις εκδόσεις «Εστία».
π. Βασίλειος.

2 σχόλια:

  1. καλησπερα σας!πως μπορω να συμμετάσχω στη λεσχη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρετε. Η λέσχη λειτουργεί μία Τρίτη τον μήνα. Συνήθως αποφασίζουμε, όταν συναντιόμαστε, πότε θα είναι η επόμενη συνάντησή μας. Όπως διαβάσατε, η επόμενη συνάντηση θα είναι στις 23/2/2016 (6.45 μ.μ.) και θα συζητήσουμε για το βιβλίο "Υποταγή" του Ουεμπέρκ. Η λέσχη λειτουργεί στο βιβλιοπωλείο "ΠΟΛΥΕΔΡΟ", στην Πάτρα. Η διεύθυνση είναι Κανακάρη 147. Για πληροφορίες περισσότερες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο του βιβλιοπωλείου 2610277342. Μετά τιμής, π. Βασίλειος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή