Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

« ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΗΛΙΘΙΕ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΦΑΓΗ!-ΦΑΗΛΟΥ Μ. ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ »


Ένας μουσουλμάνος «Γάλλος» έλιωσε με νταλίκα δεκάδες αθώους. Κατέβηκε μετά από το φορτηγό και πυροβολούσε στο ψαχνό, πριν οι αστυνομικοί τον στείλουν να φάει πιλάφι με τον ρεσούλη του. Η περίπτωσή του, όπως και άλλων τρομοκρατών στην Ευρώπη, είναι απλά άλλο ένα πιστοποιητικό θανάτου της «πολυπολιτισμικότητας», της «διαφορετικότητας» και άλλες μπούρδες, για τις οποίες ανησυχούν οι Κουμουτσάκοι και οι Φίληδες.
Δεν φταίει το Scania Intercooler, δεν φταίνε τα δύσκολα παιδικά χρόνια του ισλαμιστή φονιά, δεν φταίνε ο ρατσισμός, η αποικιοκρατία και άλλες ανοησίες, με τις οποίες οι αριστεροί ή τάχα φιλελεύθεροι, γενίτσαροι ή χρήσιμοι ηλίθιοι, δικαιολογούν ακόμη και μια τέτοια σφαγή.
Είναι το Ισλάμ, ηλίθιε. Είναι το know how του στην απόλυτη εφαρμογή του. Το Ισλαμικό Κράτος χρηματοδοτείται από τη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και άλλους κατσαπλιάδες φανατικούς με κελεμπίες και τραπεζομάντιλα στο κεφάλι και υποστηρίζεται υλικά και ηθικά και από την Τουρκία. Το Ισλαμικό Κράτος ελέγχει έδαφος, έχει στρατό, δομές, οικονομική δράση και στο όνομά του γίνονται όλες αυτές οι σφαγές. Στο έδαφός του οι γυναίκες ζουν σαν ζώα, οι δε μη μουσουλμάνες είναι πιο κάτω κι από τα ζώα. Οι ομοφυλόφιλοι πετάγονται από ταράτσες, έχει αναβιώσει η δουλεία και άνθρωποι δολοφονούνται για τα πιο απίθανα «παραπτώματα».
Η δημιουργία μεγάλων μουσουλμανικών κοινοτήτων στις ευρωπαϊκές μητροπόλεις αποδείχθηκε θανάσιμος κίνδυνος. Οι σουνίτες δεν αφομοιώθηκαν απόλυτα ποτέ και πουθενά. Είναι ασύμβατοι με τις αξίες της Δύσης, τις μισούν, τις απεχθάνονται. Μόλις νιώσουν ισχυροί και με την παρότρυνση μιας δυναμικής μειονότητας διεκδικούν κυριαρχία. Δεν σέβονται ούτε τους ομοίους τους. Απόδειξη το πόσο εύκολα και άγρια σκοτώνουν άλλους μουσουλμάνους, που δεν συμμορφώνονται πλήρως με τη βαρβαρότητα του Ισλαμικού Κράτους.
Δείτε στον χάρτη της Ελλάδας την διασπορά των hot spots. Σκεφτείτε το πλήθος των μη καταγεγραμμένων μουσουλμάνων που περιφέρονται στη χώρα. Σκεφτείτε τα παιδιά αυτών που μεγαλώνουν εδώ. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ορντινάντσα του τους κάλεσαν με την πολιτική που ακολούθησαν.
Θέλω να συντριβεί η «διαφορετικότητα» που μισεί τη χριστιανοσύνη, που μας θεωρεί χώρο επέκτασης, που δεν σέβεται την ανθρώπινη ζωή και θεωρεί τις μανάδες, τις αδελφές και τις κόρες μας πόρνες. Δεν θέλω στη χώρα μου, στην Ευρώπη, τέτοιους ανθρώπους. Θέλω αυστηρά ελεγχόμενα σύνορα, επιστροφή των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στις πατρίδες τους. Δεν θέλω να μάθω ποιοι και πόσοι από αυτούς υπηρετούν το ISIS ούτε να περιμένω να μεγαλώσουν τα παιδιά τους δίπλα μου, για να μάθω ποια από αυτά μια μέρα θα αυτοανατιναχτούν, θα πατήσουν γυναικόπαιδα με φορτηγό ή θα κόψουν κεφάλια.
Δεν δίνω δεκάρα για το πώς τέτοια χτυπήματα θα «επηρεάσουν τους πρόσφυγες» ή για το αν θα σώσουμε αυτήν τη «διαφορετικότητα». Να γίνει σκόνη αυτή η «διαφορετικότητα» του εγκλήματος. Θέλω να φύγουν όσοι αποτελούν θερμοκήπιο για φονιάδες. Θέλω να εξαερωθούν οι φανατικοί ισλαμιστές και οι οργανώσεις τους, να τους αντιμετωπίσουμε όπως τον ναζισμό και να τιμωρηθούν ανελέητα η Σ. Αραβία, το Κατάρ, η Τουρκία και όποιος τους βοηθάει. Το ριζοσπαστικό Ισλάμ είναι εχθρός της ανθρωπότητας.
Και σε όποιον με πει «ακροδεξιό» απαντώ: Καλύτερα «ακροδεξιός» με ασφαλή την οικογένειά μου, παρά ηλίθιος γενίτσαρος και σφάγιο στο κουρμπάν μπαϊράμ των ψυχάκηδων. Θέλω Ευρώπη οχυρό, Ελλάδα κάστρο.

Εφημερίδα «Κυριακάτικη Δημοκρατία», Κυριακή 17 Ιουλίου 2016, Αριθμός φύλλου: 242.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου