Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

« Η ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ Δ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ »


«Δια να επιτύχη απολύτως το σχέδιον της συγχωνεύσεως όλων των θρησκειών, ασφαλώς πρέπει να ενωθούν πρώτα αι Χριστιανικαί Εκκλησίαι υπό τον Πάπαν, οι Μουσουλμάνοι, Ισραηλίται κ.λ.π. εις άλλο “μπλοκ”, οι Βουδισταί, Βραχμανισταί, Σιντοϊσταί εις άλλο, και όλοι μας μέσα στην ενιαίαν “MRA”».
«Αυτό, λοιπόν, είναι το πονηρόν σιωνιστικόν σχέδιον MRA (Πανθρησκεία). Αυτό προσπαθούν να το φέρουν εις πέρας οι Μασώνοι με τας οργανώσεις, που είναι μασωνικά κατασκευάσματα, και με τις οργανώσεις, που κατόρθωσε η Μασωνία να κάνη όργανά της: Θεοσοφία, Ρόταρυ, Λάϊονς, Χ.Α.Ν., Χ.Ε.Ν., Προσκοπισμός κ.λ.π.
Η Λερναία Ύδρα της Εβραιομασωνίας, λοιπόν, απλώνει με τέτοιες οργανώσεις απειλητικά τα χριστιανομάχα πλοκάμια της.
Περισφίγγει ασφυκτικά και θανάσιμα τον Ορθόδοξο Λαό μας. Αρπάζει την νεολαία από την Εκκλησία του Χριστού και την στρέφει εναντίον Της. Την προετοιμάζει κατά το σύστημα των Γενιτσάρων και εναντίον του Έθνους…
Ας αντιδράσωμεν με όλας μας τας δυνάμεις. Και πρώτον ας αναλάβωμεν ο καθένας μας αγώνα να διαφωτίσωμε τους γύρω μας και όσο μπορούμε ευρύτερα. Αγώνα να ξεσκεπάσωμε τα σχέδιά τους στα μάτια του κόσμου. Αυτό τους καίει και τους παραλύει, το να τους μάθη ο κόσμος».

«Η Εβραιομασωνία ξεσκεπάζεται!», Εκδόσεις «Ορθοδόξου Τύπου», Αθήνα 1987, Σελίδες 104 & 106-107.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου