Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

« ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ »


Η χθεσινή ημέρα, Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, θα μείνει στη νεώτερη ιστορία της Ελλάδας, ως μία λαμπρή ημέρα για το ένδοξο έθνος μας. Συγκεντρώθηκαν στην πόλη της Θεσσαλονίκης εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το όνομα της Μακεδονίας, που οι Σκοπιανοί θέλουν να το οικειοποιηθούν και κάποιοι δικοί μας προδότες πολύ ευχαρίστως να το δώσουν!
Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια τόσο στους διοργανωτές του Συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης όσο και στους χιλιάδες ανθρώπους που πλημμύρισαν τους δρόμους της πόλης του Αγίου Δημητρίου και κάτω από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Δυστυχώς κάποιοι προσπάθησαν να εμποδίσουν με κάθε τρόπο αυτό το μεγαλειώδες Συλλαλητήριο, αλλά δεν τα κατάφεραν. Με προπαγανδιστικά μέσα, με συκοφαντίες και με διάφορα άλλα μέσα τρομοκράτησαν ανθρώπους, προκειμένου να μην συμμετάσχουν στη μεγάλη αυτή εορτή για το έθνος μας.
Κάποιοι ξεπέρασαν και τον Γκαίμπελς, τον Υπουργό προπαγάνδας του Χίτλερ, με τις μεθόδους τους. Την ώρα του Συλλαλητηρίου σχεδόν όλα τα τηλεοπτικά κανάλια έπαιζαν άλλα θέματα, περί ανέμων και υδάτων, περί ποντικών και γάτων…
Ας δούμε τι έπαιζαν εκείνη την ώρα τα ελεεινά τηλεοπτικά κανάλια. Τα κρατικά κανάλια της «προοδευτικής» κυβέρνησης του μορφώματος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα www.freepen.gr έδειχναν, η ΕΡΤ 1 (Το αλάτι της γης), η ΕΡΤ 2 (Καλλιτεχνικό πατινάζ) και η ΕΡΤ 3, το κανάλι της Θεσσαλονίκης!!! (Κυριακή στο χωριό).
Τα δε υπόλοιπα, σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα πάντα, τα εξής:  
MEGA (Κατά λάθος μπαμπάς για 1000η φορά).
ANT 1 (Θα βρεις το δάσκαλό σου για 1000η φορά).
ALPHA (Μια κυρία στα μπουζούκια για 1000η φορά).
STAR (TRACTION).
ΣΚΑΙ (9 μήνες).
Φωτεινή εξαίρεση ήταν το τηλεοπτικό κανάλι IONIAN, το οποίο αναμετάδιδε το Συλλαλητήριο από το κανάλι ΒΕΡΓΙΝΑ. Και στα δύο αυτά τηλεοπτικά κανάλια εκφράζω τα συγχαρητήριά μου. Ας τα έχουμε υπ’ όψιν μας, όταν θέλουμε να βλέπουμε κάτι στην τηλεόραση. Όσο για τα άλλα αξιοθρήνητα τηλεοπτικά κανάλια, ας ανοίξουμε τα μάτια μας και να δούμε τι παίζεται πίσω από όλα αυτά. ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!! Η τιμωρία τους πρέπει να είναι εκ μέρους μας το κλείσιμο της τηλεόρασης ή η αλλαγή καναλιού. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Να τους αποδοκιμάσουμε!!!
Επίσης ακούσθηκαν διάφορα περίεργα από περίεργους δημοσιογραφίσκους. Για παράδειγμα ότι συμμετείχαν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι στο Συλλαλητήριο και όχι εκατοντάδες χιλιάδες, πήγαν στην Θεσσαλονίκη 280 πούλμαν!!! και όχι 1.300 περίπου, ο αριθμός των συμμετεχόντων ήταν 90.000 και όχι πάνω από 500.000!!!


Κάποιοι με το Μακεδονικό ζήτημα άνοιξαν τον Ασκό του Αιόλου. Ήλθαν στην επιφάνεια και άλλα ζητήματα, τα Μνημόνια, η φτωχοποίηση του Ελληνικού λαού, οι Ελληνικές μειονότητες που βασανίζονται, το θέμα της μαρτυρικής Κύπρου, τα αισχρά νομοσχέδια που ψηφίζουν άθεοι, μασώνοι και απάτριδες πολιτικοί (πάντοτε υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις). Όλοι αυτοί θα βρουν τον αγανακτισμένο Ελληνικό λαό μπροστά τους! Να το θυμούνται!
Όλοι αυτοί οι αξιοθρήνητοι, που προωθούν οτιδήποτε αντεθνικό και αντιθρησκευτικό, θα το μετανιώσουν αν δεν αλλάξουν τρόπο σκέψης και συμπεριφορά. Αν πάλι δεν τους αρέσει η Ελλάδα και η Ορθοδοξία μας, τους δίνουμε το ελεύθερο να πάνε σε άλλη χώρα!!!
Και πάλι συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στους συμμετέχοντες στο μεγαλειώδες Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, της 21ης Ιανουαρίου 2018. ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ! ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
π. Βασίλειος Γιαννακόπουλος.


2 σχόλια:

  1. ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ π. Βασίλειε.
    Δυνατό το κείμενό σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχαριστώ πολύ κυρία Σοφία. Εύχομαι ο Κύριός μας να λυπηθεί την ταλαιπωρημένη πατρίδα μας.
    Με εκτίμηση, π. Βασίλειος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή