Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

« ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ “ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑ”, 16.10.2017 »


Σε περίοδο έντονου προβληματισμού, σχετικά με το νομοσχέδιο αλλαγής φύλου που ψηφίστηκε πρόσφατα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Αμβρόσιος την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου, τέλεσε τον αγιασμό σε ένα από τα δημιουργήματά του, τον Ραδιοσταθμό «Διακονία και Μαρτυρία». 
Ο Ραδιοσταθμός μπήκε στο 21ο έτος λειτουργίας του, εκπέμποντας στην μπάντα των FM στους 91,2 MHz με εκπομπές ορθόδοξου χριστιανικού περιεχομένου. 
Πλαισιωμένος από τους Πρωτοπρεσβυτέρους π. Χρήστο Ρέλλα, π. Βασίλειο Γιαννακόπουλο, τον διάκονο π. Λουκά Τσούλη και τους παραγωγούς του Ρ/Σ, ο Ποιμενάρχης μας διακριτικά, σεμνά και ταπεινά, αγίασε τους εθελοντές - συνεργάτες αυτής της προσπάθειας και ευχήθηκε καλή δύναμη στην νέα περίοδο.

Μετά κάθισε για λίγο μαζί τους και μέσα σε ζεστό πατρικό περιβάλλον, μίλησε για την αξία της προβολής των αγίων της εκκλησίας μας. 
Στο σήμα του σταθμού, αυτή την εβδομάδα, ακούγονται πένθιμες καμπάνες ενώ κατά την πρώτη φετινή εκπομπή, διαβάστηκε η πολύκροτη πρόσφατη Διαμαρτυρία από τον Διευθυντή του Ρ/Σ.

imkkaig.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου