Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

« ΜΗΠΩΣ ΟΙ “ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ” ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΚΙΟ;-ΠΑΝΟΥ ΤΣΕΠΕΝΕΚΑ »

Όταν, αρχές του 2020, ξεκινούσε η πανδημία της COVID-19 στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο, ένας καταιγισμός τρομακτικών ειδήσεων και θλιβερών εικόνων πλημμύριζε κάθε βράδυ τις οθόνες μας. Ένας νέος και επικίνδυνος κορωνοϊός εμφανίστηκε στην μακρινή Κίνα. Μεταπήδησε από τις νυχτερίδες ή κάποιο άλλο άγνωστο ζώο στον άνθρωπο και απειλεί ολόκληρο τον κόσμο. Οι κυβερνήσεις έκλεισαν τους ανθρώπους στα σπίτια τους για να τους προστατεύσουν. Νέκρωσε η ανθρωπότητα ολόκληρη.
Κόντρα στο ρεύμα, κάποιοι αμφισβήτησαν τότε το κυρίαρχο αφήγημα και γι’ αυτό χαρακτηρίστηκαν «ψεκασμένοι» και «συνομωσιολόγοι». Φυσικά αποκλείστηκαν από τα συστημικά ΜΜΕ, ακόμα και αν ήταν διακεκριμένοι γιατροί στον τομέα τους. Όποιος ήθελε να ακούσει τις απόψεις τους έπρεπε να ψάξει σε μη ελεγχόμενες πλατφόρμες του διαδικτύου για να τους βρει.
Ας ακούσουμε σήμερα με ψυχραιμία, τρία χρόνια μετά, τι έλεγαν τότε αυτοί οι άνθρωποι.
1.     Πρώτα ο Γάλλος ιολόγος Λυκ Μοντανιέ, κάτοχος του βραβείου Νόμπελ Ιατρικής το 2008, έλεγε θαρραλέα από την πρώτη στιγμή ότι ο νέος αυτός ιός δεν θα μπορούσε ποτέ να εμφανιστεί με φυσικό τρόπο. Το πιθανότερο σενάριο είναι να «ξέφυγε» από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν στο οποίο εδώ και χρόνια γίνονταν πειράματα πάνω στους κορωνοϊούς και κυρίως πάνω στην αύξηση της τοξικότητας τους.
2.     Ο διάσημος Έλληνας καθηγητής Παθολογίας, Επιδημιολογίας και Πληθυσμιακής Υγείας του πανεπιστημίου του Στάνφορντ, Γιάννης Ιωαννίδης, αμφισβήτησε την αποτελεσματικότητα των αυστηρών lockdown στην διακοπή της μετάδοσης του κορωνοϊού, προτείνοντας την άρση τους.
3.     Όταν κυκλοφόρησαν σε χρόνο ρεκόρ τα εμβόλια και μάλιστα με καινούργια τεχνολογία mRNA, ο Ταϊλανδο-Γερμανός Σουχαρίτ Μπαγκντί, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Μάιντς, όπου από το 1991 έως το 2012 ήταν επικεφαλής του Ινστιτούτου Ιατρικής Μικροβιολογίας και Υγιεινής, προειδοποιούσε με σκληρά λόγια τόσο για την ασφάλεια όσο και για την αποτελεσματικότητά τους. Τόνιζε ότι είναι αδύνατον να χτιστεί τοίχος ανοσίας σ’ έναν κορωνοϊό με εμβόλια που γίνονται μέσα στην έξαρση της πανδημίας. Επίσης, τόνιζε τον κίνδυνο θρομβώσεων που θα προκαλούσαν αυτά τα πειραματικά εμβόλια.
4.     Αξιόλογοι γιατροί, έξω από το σύστημα που ελέγχουν οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, ανέπτυξαν εναλλακτικές θεραπείες για την COVID-19, οι οποίες πολεμήθηκαν και λοιδορήθηκαν προκειμένου να προωθηθούν τα εμβόλια σαν η μόνη λύση απέναντι στην ασθένεια.
5.     Όταν οι γιατροί των επιτροπών, για τους οποίους το κράτος εξασφάλισε νομική ασυλία, ισχυρίζονταν ότι η ανοσία που αποκτά κάποιος κάνοντας το εμβόλιο είναι ισχυρότερη από την φυσική ανοσία που αποκτά αυτός που νόσησε από τον ιό, οι «ψεκασμένοι» αντιδρούσαν υποστηρίζοντας ακριβώς το αντίθετο.
Ας δούμε τώρα αν αυτοί οι άνθρωποι δικαιώθηκαν από την εξέλιξη της πανδημίας ή όχι.
1.     Όπως δημόσια παραδέχτηκε ο Άντονι Φάουτσι, επικεφαλής της Ειδικής Ομάδας Κορωνοϊού του Λευκού Οίκου στις Ηνωμένες Πολιτείες και σύμβουλος κάθε προέδρου των ΗΠΑ μετά από τον Ρόναλντ Ρήγκαν, το Ινστιτούτο Ιολογίας στην Ουχάν έπαιρνε χρηματοδότηση από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ για πέντε ολόκληρα χρόνια! Δηλαδή, οι φαρμακευτικές εταιρείες γνώριζαν καλά τι γίνεται σ’ αυτό το Ινστιτούτο. Το γνώριζαν μάλιστα τόσο καλά που ο διευθύνων σύμβουλος της Moderna, Stephane Bancel, μιλώντας πρόσφατα στο Νταβός, στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, παραδέχτηκε ότι η εταιρεία του παρήγαγε 100.000 δόσεις εμβολίου κατά της COVID-19 το 2019, πριν καν ξεκινήσει η πανδημία!!!
2.     Τα lockdown όπως παραδέχονται σιγά-σιγά και κάποιοι από αυτούς που τα υποστήριξαν τότε, δεν πρόσφεραν κάτι ιδιαίτερο στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Εξάλλου, υπάρχουν παραδείγματα χωρών όπως η Σουηδία, που τα πήγαν καλύτερα χωρίς να καταφύγουν σ’ αυτά τα ακραία μέτρα.
3.     Το αφήγημα ότι με τα εμβόλια θα χτίσουμε τοίχος ανοσίας κατέρρευσε τελείως όταν εμφανίστηκαν οι μεταλλάξεις του ιού. Τα νοσοκομεία και οι εντατικές γέμισαν με εμβολιασμένους που νοσούσαν από COVID-19, ειδικά αν η απόσταση από τον τελευταίο εμβολιασμό ήταν μεγαλύτερη από τους τρεις μήνες.
4.     Οι εναλλακτικές θεραπείες αποδείχθηκαν ιδιαίτερα αποτελεσματικές και πολλοί εμβολιασμένοι κατέφυγαν σ’ αυτές προκειμένου να γλυτώσουν τη νοσοκομειακή νοσηλεία.
5.     Τόσο η ίδια η ζωή όσο και οι κλινικές μελέτες απέδειξαν την υπεροχή της φυσικής ανοσίας που αποκτά κάποιος μετά την νόσηση από την ανοσία που δίδουν τα συγκεκριμένα εμβόλια.
Το θέμα της COVID-19 έχει φύγει πλέον από τα πρωτοσέλιδα αλλά όχι και από τη ζωή πολλών συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν σοβαρές παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό τους. Αυτοί οι άνθρωποι βρίσκουν κλειστές πόρτες για να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους και να διεκδικήσουν κάποιες αποζημιώσεις. Το μόνο που τους μένει είναι οι ομάδες διαμαρτυρίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κατάλαβαν με πολύ σκληρό τρόπο το λόγο που όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς -φαρμακευτικές εταιρείες, γιατροί των επιτροπών και πολιτικοί- φρόντισαν να εξασφαλίσουν τη νομική ασυλία τους. Κατάλαβαν επίσης γιατί υποχρεώθηκαν να υπογράψουν ότι έχουν ενημερωμένη συναίνεση όταν έκαναν το εμβόλιο. Κατάλαβαν τέλος ότι η επιστήμη δεν είναι μια θεία οντότητα που πρέπει να την υπακούμε πιστά και άκριτα. Η επιστήμη υπηρετείται από ανθρώπους και οι άνθρωποι πολλές φορές έχουν αποδείξει ότι δεν βρίσκονται πάντα στην πλευρά του αγαθού.
Ένα άλλο επικίνδυνο φαινόμενο που παρατηρείται όλο και συχνότερα τον τελευταίο καιρό είναι η αύξηση των αιφνίδιων θανάτων κυρίως νέων ανθρώπων. Παρατηρείται επίσης  αύξηση της ολικής θνησιμότητας σχεδόν σε όλες τις χώρες με υψηλά ποσοστά εμβολιασμού. Σύμφωνα με αποκάλυψη του Μοριακού Βιολόγου  Παναγιώτη Πολυκρέτη «Από τον Γενάρη του 2021 μέχρι το τέλος του 2022 έχουν πάθει καρδιακή ανακοπή 1598 αθλητές, οι 1101 εκ των οποίων πέθαναν. Και συγκρίνουμε αυτόν τον αριθμό με μια δημοσίευση που έγινε το 2006 και καταμετρούσε τους αθλητές που υπέστησαν καρδιακές προσβολές από το 1966 μέχρι το 2004. Πέθαναν 1100 άτομα, ο ίδιος αριθμός». Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως μέσα σε δύο χρόνια είχαμε τον ίδιο αριθμό θανάτων που είχαμε σε διάστημα 38 ετών!
Έτσι εξηγείται η βιασύνη να τοποθετηθούν τώρα απινιδωτές στα σχολεία και σε όλα τα γήπεδα που διεξάγονται αγώνες ποδοσφαίρου.
Κλείνοντας θα πρέπει όλοι ταπεινά να αναγνωρίσουμε, έστω κι αν αυτό θίγει τον εγωισμό κάποιων από εμάς, ότι οι «ψεκασμένοι» είχαν τελικά δίκιο. Δυστυχώς, όμως, για ακόμα μία φορά η αλήθεια αποκρύπτεται και αποσιωπάται. Γι’ αυτά τα Τέμπη μάλλον δεν θα υπάρξει καμιά επιτροπή να αποδώσει ευθύνες. Αρχίζει σε λίγο η κωμωδία των εκλογών της εικονικής δημοκρατίας μας και για την επιτυχία αυτής της κωμωδίας είναι απαραίτητη η άγνοια και η «ενημερωμένη συναίνεση» του λαού.
Ο Θεός να βάλει το χέρι Του για τη συνέχεια.

Ο ζωγραφικός πίνακας που πλαισιώνει τη σελίδα (“Κύριος που διαβάζει εφημερίδα”, 1882) είναι έργο του Αριστείδη Βαρούχα. 

antifono.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου