Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

« Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΝΝΑ ΤΕΡΑΤΑ, ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΙΟΥΣΤΙΝΟΥ ΠΙΡΒΟΥ »

«Ο ηλεκτρονικός διωγμός είναι χειρότερος από άλλους. Παρατηρήστε σε τι βαθμό γνώσης έφθασε τώρα η επιστήμη, πως αναπτύχθηκε η τεχνολογία. Όσο πιο εξελιγμένη είναι η τεχνολογία των ανθρώπων, τόσο πιο αποτελεσματικός είναι και ο διωγμός.

Τους ανθρώπους αυτούς εγώ τους βλέπω σαν δούλους του σατανά· και πιστεύω ότι εκείνοι που χρησιμοποιούν την τεχνική αυτή με κακό σκοπό, εις βάρος του ανθρώπου, είναι πρόδρομοι του Αντιχρίστου. 
Δεν βλέπετε ότι 15.000 Έλληνες διαμαρτυρήθηκαν δημόσια για το barcode, για την προοπτική και μόνον ότι αργότερα μπορεί να προστεθεί σ’ αυτές τις πληροφορίες και ο αριθμός 666;
Μία νύχτα, αφού επέστρεψα από τη Θεία Λειτουργία, αποκοιμήθηκα και μισή ώρα αργότερα είδα τρία φρικτά όνειρα. Είδα ότι οι υπηρέτες του Αντιχρίστου βασάνιζαν τους ανθρώπους. Τους έβγαζαν έξω στους δρόμους και μετά, σ’ ένα εργαστήριο τους σφράγιζαν υποχρεωτικά μ’ ένα ηλεκτρονικό chip, μεγέθους ενός κουκουτσιού δαμάσκηνου.
Ασφαλώς, γενικά δεν πρέπει να πιστεύουμε σε όνειρα. Όμως έβλεπα κάτι πολύ ενδιαφέρον: εκείνοι που κυκλοφορούσαν δύο ή περισσότεροι μαζί κατάφερναν να παραμείνουν ασφράγιστοι, ενώ εκείνοι που ήταν μόνοι τους, αυτούς εύκολα τους άρπαζαν και τους σφράγιζαν. Το λέω αυτό, όχι επειδή είμαι διορατικός –διόλου!– αλλά επειδή πιστεύω ότι, αν δημιουργήσουμε μία πνευματική ενότητα και αντισταθούμε όλοι μαζί, ο Θεός θα μας λυπηθεί. Επειδή μόνοι μας δεν θ’ αντέξουμε. Γι’ αυτόν τον λόγο αυτοί θέλουν να  μας χωρίσουν. Η αγάπη και η προσευχή έχουν μεγάλη δύναμη και η τεχνολογία τους θ’ αποδειχθεί αδύναμη, όπως λέει και ο Θεός στο Ευαγγέλιο: “ου γαρ εισι δύο ή τρεις συνηγμένοι εις το εμόν όνομα, εκεί ειμι εν μέσω αυτών” (Ματθ. 18,20).
Τώρα αυτοί χρησιμοποιούν και μεθόδους ύπνωσης. Δεν βλέπετε πως η τεχνική αυτή κάνει τον άνθρωπο να μην μπορεί να σκέπτεται, να κουράζεται πολύ γρήγορα; Αυτή η τεχνική έχει περισσότερη επίδραση πάνω στην ψυχή του ανθρώπου απ’ ότι το οινόπνευμα· είναι ένα επικίνδυνο ναρκωτικό.
Οι άνθρωποι ζουν τώρα σε μία κατάσταση αποχαύνωσης και αθεϊσμού· πίνουν, τρώνε και δεν τους ενδιαφέρει πια εάν τους δικάζει ή όχι ο Θεός. Γελάνε κοροϊδευτικά: “Ε! αυτές είναι ιστορίες για τους παπάδες”. Στην πραγματικότητα όμως δεν είναι έτσι. Όλα όσα γράφτηκαν στην Αγία Γραφή πρόκειται με βεβαιότητα να συμβούν και ήδη είναι φανερά όλα τα πρόδρομα φαινόμενα».

(«Ζωή Θυσιαζόμενης Αγάπης-Γέρων Ιουστίνος Πίρβου», εκδόσεις Άθως, Αθήνα 2019, σελίδες 142-144)

2 σχόλια:

  1. Όπως τα λέει ο Γέροντας είναι Πατέρα Βασίλειε!
    Τα ΜΜΔ δημιουργούν μαζική αποβλάκωση!

    Στην σημερινή "νέα εποχή" με την υπερβολική χρήση της τεχνολογίας μας έχει φέρει σε ακραία επίπεδα ναρκισισμού, σε μια αυτοθέωση και σε ενα "Χωρίς Εμείς, Εγώ".

    Έχει φυτευτεί στο φαντασιακό του σύγχρονου ανθρώπου μια έντελως πλασματική κατάσταση με αποτέλεσμα η πραγματική κοινωνία (με τα πραγματικά προβλήματα της) να έρχεται δεύτερη ίσως και τρίτη στην βούληση του κόσμου!...

    Τα ΜΜΔ σύμφωνα με μια έγκυρη επιστημονική έρευνα, επηρεάζουν τα ίδια σημεια του εγκεφάλου όπως τα σκληρά ναρκωτικά (ηρωϊνη, κοκαϊνη κ.α) και συν της άλλης έχουν καταστρέψει την άμεση και υγιή επικοινωνία των ανθρώπων, πηγαίνοντας μας πολύ πισω, στο να χρησιμοποιούμε σύμβολα όπως και στην Αρχαία Αίγυπτο!!!...

    Καταστρέφουν τον Λόγο αποφορτίζοντας τον απο τις έννοιες χάνοντας την σημασία του, αλλά και την κακοποίηση της γραφής (vlepe greeklish...)

    Και μετά απ όλα αυτά, έχουμε την εξαφάνιση της ιδιοτικότητας σε όλα τα επίπεδα, τον έλεγχο, την ποινικοποίηση, την φυλάκιση και τον θάνατο (όπως πολύ σοφά έχει γράψει στην "Δίκη" και στον "Πύργο" ο Φραντς Κάφκα π.χ)

    Λυπάμε πολύ τα παιδιά που γεννήθηκαν μέσα σε αυτό το "Καινούργιο Μάτριξ" γιατί όταν αυτό σπάσει θα είναι σαν χαμένα και λαβωμένα πουλιά.

    Ο Διάβολος και οι Καισαρες του αλωνίζουν όσο ποτέ στην εποχή μας, μα υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο!...

    Και ο Χριστός μας, ο Τριαδικός Θεός ξέρει τα πράγματα καλύτερα απο τον κάθενα, και αυτό και μόνο φτάνει για να μπορούμε ακόμα να κοιτάμε Ουρανό και να μην μας ποιάνει απελπισία!!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράγματι βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις από τη χρήση της τεχνολογίας, την οποία τη χρησιμοποιούν κάποιες φορές σκοτεινά μυαλά που θέλουν να κάνουν κακό στην ανθρωπότητα! Κύριε Χρήστο, σας ευχαριστώ για το πολύ εύστοχο σχόλιό σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή